Now Reading:
ZA ZADNJI DAN U GODINI Bicikl, šetnja ili samo zabava – sve u Novom Marofu!
Full Article 2 minutes read

ZA ZADNJI DAN U GODINI Bicikl, šetnja ili samo zabava – sve u Novom Marofu!

U Novom Marofu zadnji dan u godini možete provesti potpuno drugačije. Aktivno i uz odličnu zabavu.

Već ujutro u 7 sati možete krenuti u Šetnju Rabuzinovim bregima. Ruta duga 13 km uz planinarskog vodiča vodi vas od Novog Marofa preko Grebengrada do Zavjetnog križa u Madžarevu s kojeg možete uživati u pogledu na Rabuzinove brege, opustiti se uz prigodne okrjepe i nastaviti do Novog Marofa gdje ćete u odličnoj atmosferi dočekati Novu godinu, već u podne.

Ako ste ljubitelj bicikla onda je za vas Zimski šic na bic koji organiziraju Mladi za Marof. Vesela ekipa kreće u 10 sati ispred Stare škole na rutu od 10-tak kilometara sa pauzom za degustaciju na lokalnom OPG-u i juri na cilj – na Doček u podne kod KC Ivan Rabuzin.

Oni koji vole spavati malo duže, pozvani su od 10 sati na prostor kod KC Ivan Rabuzin gdje ih uz odličnu svirku EX Zodiac benda očekuje bogata ponuda novomarofskih udruga.

Točno u podne puštat će se baloni s novogodišnjim željama, a uslijedit će zabava do 14 sati. Nakon završetka manifestacije, posjetitelji mogu nastaviti druženje u brojnim ugostiteljskim objektima na području grada.

U svakom slučaju, Novu dočekajte u Novom Marofu, već u podne , jer Ziher je ziher.

sjever.hr
30.12.2022.

Input your search keywords and press Enter.