Now Reading:
Nogometnom virtuozu, našem kapetanu Luki novo priznanje UEFA-e – pogledajte kakav video su mu posvetili
Full Article 1 minutes read

Nogometnom virtuozu, našem kapetanu Luki novo priznanje UEFA-e – pogledajte kakav video su mu posvetili

Izrazito uspješna bila je 2022. godina za hrvatskog kapetana i zvijezdu Real Madrida, Luku Modrića. Nogometni čarobnjak, 37-godišnjak, osvojio je u dresu kraljevskog kluba španjolsko prvenstvo i Ligu prvaka, dok je na reprezentativnom planu također bio uspješan te se iz Katara vratio s brončanom medaljom. Uefa se već godinama divi našem majstoru pa mu je i ovog puta dodijelila priznanje, prenosi večernji.hr

Uefa je na službenoj Twitter stranici izdvojila nezaboravne trenutke u kalendarskoj godini na isteku, a Modrić je dio svoje magije pokazao u četvrtfinalu Lige prvaka protiv Chelseaja. Madriđani su gubili s 3:0 i bili na rubu eliminacije, no onda je Luka čarobnim dodavanjem vanjskim dijelom kopačke pronašao Rodryga za 3:1 i odveo Real u produžetke.  Tamo je Karim Benzema poentirao za 3:2 i osigurao prolazak momčadi Carla Ancelottija.  

Inače, španjolski mediji pišu da će Real vrlo vjerojatno produžiti ugovor Modriću na još jednu godinu, što je apsolutno zaslužio. Luka se planira umiroviti u dresu europskog velikana za koji je odigrao više od 300 utakmica i osvojio mnoštvo trofeja, vrhunac je naravno bila zlatna lopta 2018. godine po izboru France footballa.

sjever.hr/vecernji.hr
30.12.2022.

Input your search keywords and press Enter.