Now Reading:
Mladi Hrvat vraćao se iz Nizozemske, pa mu u Njemačkoj zaplijenjena hrpa droge – nanjušio ju pas
Full Article 1 minutes read

Mladi Hrvat vraćao se iz Nizozemske, pa mu u Njemačkoj zaplijenjena hrpa droge – nanjušio ju pas

Kod 18-godišnjeg Hrvata njemački carinici pronašli su drogu koja je zaplijenjena, dok je mladi hrvatski državljanin privremeno uhićen, javlja Fenix Magazin, a prenosi Index.

Naime, carinski službenici su u glavnom carinskom uredu Bielefeld odabrali autobus koji je dolazio iz Nizozemske za pregled. Autobus su isključili iz prometa na autocesti. U prtljazi nije ništa pronađeno. Osim dvojice vozača, u autobusu je bilo ukupno 25 putnika. Svu prtljagu i putnike prekontrolirao je carinski pas Skadi, koji može lako otkriti prisutnost droge.

Nakon kratkog vremena Skadi je osjetila miris i pokazala na komad prtljage koji je pripadao muškom putniku. U prtljazi koja je pripadala muškarcu ništa nije pronađeno.

Tijekom naknadnog fizičkog pretresa policajci su u torbici skrivenoj ispod odjeće i hlača koje je nosio pronašli 100 grama hašiša, 10 grama kokaina i 311 tableta ecstasyja.

-Droga je zaplijenjena, a 18-godišnji hrvatski državljanin privremeno je uhićen. Trenutno se nalazi u pritvoru. Carinski istražni ured u Hannoveru provodi daljnje istrage u ime ureda javnog tužitelja u Bielefeldu – priopćila je njemačka policija.

Foto: arhiva
www.sjever.hr / index.hr
30.12.2022.

Input your search keywords and press Enter.