Now Reading:
Gradonačelnik Kolarek podijelio nagrade uspješnim učenicima i studentima – Grad izdvojio više od 35 tisuća kuna
Full Article 2 minutes read

Gradonačelnik Kolarek podijelio nagrade uspješnim učenicima i studentima – Grad izdvojio više od 35 tisuća kuna

I za kraj ove godine, gradonačelnik Ljubomir Kolarek priredio je prijem te dodijelio nagrade uspješnim učenicima srednjih škola te uspješnim studentima s područja Grada Preloga.

Nagrađeni su učenici srednjih škola s područja Grada Preloga koji su postigli iznimne rezultate u toku srednjoškolskog obrazovanja te koji su u akademskoj godini 2021./2022. osvojili nagrade na županijskim, međužupanijskim, državnim i međunarodnim natjecanjima. Prijave su pristigle iz Glazbene škole u Varaždinu, Srednje škole Prelog, Srednje škole Čakovec i Gimnazije Čakovec. Nagrađena su ukupno 24 učenika, a ukupan iznos dodijeljenih nagrada je 11.950,00 kuna.

Podijeljene su nagrade studentima s područja Grada Preloga koji su postigli iznimne rezultate tijekom svog akademskog obrazovanja, čiji je prosjek ocjena u akademskoj godini 2021./2022. bio isti ili veći od 4,30. Svoju prijavu za dodjelu nagrade Naj student Grada Preloga je podnijelo ukupno 36 studenata, od kojih dvije prijave ne ispunjavaju uvjete poziva. Nagradu su primila ukupno 34 studenta, a ukupan iznos dodijeljenih nagrada je 23.850,00 kuna.

Ukupni podijeljeni iznos za nagrađene učenike i studente iznosi ove godine 35.800,00 kuna. Prijemu su uz gradonačelnika Kolareka, nazočili i predsjednik Gradskog vijeća Grada Preloga Đuro Ujlaki te vršiteljica dužnosti pročelnice Upravnog odjela za upravu i društvene djelatnosti Mateja Kavran Matjačić.

sjever.hr/prelog.hr
30.12.2022.

Input your search keywords and press Enter.