Now Reading:
Svečani prijem u Općini Bedekovčina – Načelnik Darko Ban nagradio 11-ero novorođenih mališana
Full Article 1 minutes read

Svečani prijem u Općini Bedekovčina – Načelnik Darko Ban nagradio 11-ero novorođenih mališana

Općina Bedekovčina svaka tri mjeseca organizira prigodno druženje s roditeljima i njihovim bebama, upoznaje najmlađe članove zajednice te im uz iskrene čestitke i dobre želje dodjeljuje naknadu za novorođenčad. Naknada za rođenje prvog djeteta iznosi 1.500 kuna, za rođenje drugog djeteta u obitelji 2.000 kuna, a za treće i četvrto 2.500 te za peto i svako sljedeće dijete u obitelji 5.500 kuna.

Tako je bilo i ove srijede kada je u prostorijama Općine Bedekovčina održan svečani prijem novorođene djece rođene u razdoblju listopad – studeni ove godine. Nazočne roditelje i djecu pozdravio je načelnik Bedekovčine Darko Ban te tim putem upoznao roditelje s aktivnostima koje Općina provodi na području brige o djeci i mladima.

U razdoblju od listopad-studeni 2022. godine rođeno je 11-ero djece, pet djevojčica i šest dječaka. Tom prilikom načelnik Ban uputio je čestitku, poželio im je puno sreće, zdravlja i veselja na putu odrastanja te im podijelio poklon paket.

Ravnateljica Općinske knjižnice i čitaonica Bedekovčina Vesna Šaronja, nažalost zbog privatnih obaveza nije mogla sudjelovati na svečanom prijemu, ali je kao i svaki put osigurala poklone za najmlađe.

www.sjever.hr
29.12.2022.

Input your search keywords and press Enter.