Now Reading:
Grad Klanjec poziva Vas na doček nove 2023. – “Dođite nam u čestitare, ovaj put uz dozvoljene poljupce i zagrljaje”
Full Article 2 minutes read

Grad Klanjec poziva Vas na doček nove 2023. – “Dođite nam u čestitare, ovaj put uz dozvoljene poljupce i zagrljaje”

Iz Grada Klanjca pozivaju sve sugrađane te drage im goste da im se pridruže na ispraćaju stare i dočeku nove godine koji će se održati na središnjem klanječkom Trgu Antuna Mihanovića. Početak programa predviđen je za 22.30 sati.

– Posjetitelje očekuju domaći glazbenici okupljeni oko Igora Siročića, nostalgičnog imena “Vrijeme vinila” (Siky, Tomica Ventek, Ivan Ventek, Mario Malovec, Marko Poslončec) i izbor glazbe koju znamo i volimo i s kojom rado ulazimo u novu godinu. Najbolje kuhano vino u cijelom kraju se podrazumijeva, a ako uzmete sa sobom koju kutijicu kolača i šampanjac od doma, možete biti sigurni da vam nitko neće zamjeriti – poručuju iz Grada.

Napominju i kako za dobru zabavu nije potrebna nikakva pirotehnika pa ni ona dozvoljena.

– Baš kao na prošlu Staru godinu, kada se na trgu nije čula niti jedna petarda i jednako su uživala i djeca i naši stariji sugrađani, neka nam i ova godina završi u miru i zajedničkom veselju. S obzirom da smo u protekle tri godine dobro naučili da ne treba imati prevelika očekivanja, iskoristimo onda na najbolji način one male, ali važne stvari. Ne treba čekati iduću godinu za doček s dragim ljudima. Dođite nam u čestitare, ovaj put uz dozvoljene poljupce i zagrljaje. Nemojte ostati doma! – stoji u pozivu Grada Klanjca.

www.sjever.hr
29.12.2022.

Input your search keywords and press Enter.