Now Reading:
Večeras velika završnica projekta Međimurje – Europska regija sporta, uz besplatan koncert Zsa Zse
Full Article 1 minutes read

Večeras velika završnica projekta Međimurje – Europska regija sporta, uz besplatan koncert Zsa Zse

Sportaši, rekreativci, zaljubljenici u sport, mali i veliki – svi ste pozvani u srijedu, 28. prosinca u 18 sati u školsku sportsku dvoranu Graditeljske škole Čakovec na obilježavanje uspješnog završetka projekta Međimurje – Europska regija sporta.

Titula koju je Međimurje ponosno nosilo u 2022. godini zaslužena je zahvaljujući brojnim aktivnim sportašima i rekreativcima, kvalitetnim sportskim programima, stručnom kadru i vrhunskim rezultatima koje postižu međimurski sportaši.

U okviru obilježavanja titule Europske regije sporta održano je dvjestotinjak aktivnosti. Međimurski su sportaši i u ovoj godini briljirali, a kako bi im svima zahvalili na trudu i odricanju, s ciljem da istaknu njihov značaj za međimurski i hrvatski sport te zaokruže uspješno održavanje projekta Međimurje – Europska regija sporta 2022, organizirana je prigodna svečanost.

Predstavit će se članovi Judo kuba Zrinski Čakovec i plesačice plesno-gimnastičkog kluba Flik iz Šenkovca koje su nedavno oduševile hrvatsku publiku i osvojile treće mjesto u finalu emisije Supertalent.
Druženje će koncertom zaokružiti domaća pjevačica, Međimurka Jelena Žnidarić, poznatija kao Zsa Zsa, a ulaz na događaj je slobodan.

sjever.hr
28.12.2022.

Input your search keywords and press Enter.