Now Reading:
Umirovljenici Međimurske županije družili se na tradicionalnom domjenku – pozdravili ih župan Posavec i zamjenik Grivec
Full Article 2 minutes read

Umirovljenici Međimurske županije družili se na tradicionalnom domjenku – pozdravili ih župan Posavec i zamjenik Grivec

Kao i svake godine negdašnji zaposlenici Međimurske županije okupili su se na tradicionalnom domjenku povodom božićnih i novogodišnjih blagdana.

Da se umirovljenici rado sjećaju svojih radnih dana i dobrih starih vremena vidjelo se i na današnjem druženju na kojem je lijepe uspomene evociralo 50-ak umirovljenica i umirovljenika.

U Županiji na svoje umirovljenike ne zaboravljaju pokazujući im to svake godine ovom lijepom gestom. Na blagdanskom domjenku pozdravili su ih župan Međimurske županije Matija Posavec te zamjenik Josip Grivec.

-Dragi umirovljenici, svi mi koji smo došli poslije vas trebamo biti zahvalni na nasljeđu koje ste nam ostavili. Vaša predanost i znanje ostaju primjer novim generacijama, primjer koji zaslužuje poštovanje. To što je Međimurska županija kao institucija danas po mnogočemu predvodnica u Hrvatskoj i vaša je zasluga – rekao je župan Matija Posavec te umirovljenicima zaželio ugodne blagdane, te obilje zdravlja, sreće i mira u zasluženoj mirovini.
 
-Želim da vam lica obasja mnogo osmijeha i u novoj godini, da vas posluži zdravlje kako bismo se ponovo okupili za godinu dana. I, naravno, želim vam više mirovine – dodao je zamjenik Josip Grivec.

U ime umirovljenika na lijepim riječima i poklonima zahvalio je Marijan Vugrinčić  istaknuvši da je županijskom vodstvu na ponos što ne zaboravlja ljude koji su svoj rad utkali u ono što Međimurska županija danas jeste.

-Treba nam što više ljudi poput vas koji cijene ono što je netko prije njih stvarao. Takvo poštovanje najveći je dar onima koji su svoj radni vijek završili – dodao je Vugrinčić te izrazio zadovoljstvo što je ovo blagdansko druženje postalo tradicija.

Druženje je i ove godine bilo ispunjeno emocijama, te začinjeno zabavnim anegdotama iz radno-aktivnog doba.

sjever.hr/medjimurska-zupanija.hr
28.12.2022.

Input your search keywords and press Enter.