Now Reading:
Šokantan slučaj! Vozač autobusa verbalno napao 14-godišnju učenicu, gurao je i pljuvao
Full Article 2 minutes read

Šokantan slučaj! Vozač autobusa verbalno napao 14-godišnju učenicu, gurao je i pljuvao

promet vozač

Vozač školskog autobusa na liniji Bukovčak-Dubranec-Gudci koji vozi do velikogoričke Osnovne škole Eugena Kvaternika verbalno je napao 14-godišnju učenicu, gurao ju, čak i pljunuo pred zgranutom djecom prošloga četvrtka, piše Jutarnji list koji u posjedu ima i snimku istog događaja, budući da su djeca sve snimila.

Prema toj snimci kako navode vozač je djevojki urlao :“Ometaš me u vožnji. Izvoli nazad. Sa mnom se nećeš svađati. Ne mogu voziti od tebe, govno jedno” te naguravao djevojčicu prema kraju autobusa. Ona mu je pak nekoliko puta rekla: “Ne dirajte me, ne smijete me dirati… Ne dirajte mi stvari”.

U jednom trenutku ju je i pljunuo, što mu je rekla da ne radi, piše Jutarnji list.

Kasnije se vozač smirio te odvezao učenike do škole, a kako je za Jutarnji list potvrdila i majka djevojke, njena je kćer nakon ulaska u autobus pokušala sjesti u blizini vozača, a on je počeo urlati da se makne jer ga ometa.

Kako piše Jutarnji list, budući da se o događaju naveliko govorilo posljednjeg dana nastave prije blagdana, djeci je u školi rečeno da ne pričaju okolo o tome i da obrišu video snimke jer bi vozač mogao tužiti njih zbog snimanja.

Ne želim šutjeti jer će drugi put napasti neko drugo dijete – rekla je majka djevojke te objasnila kako su događaj prijavili policiji.

Foto: ilustracija

www.sjever.hr / www.jutarnji.hr
28.12.2022.

Input your search keywords and press Enter.