Now Reading:
Izbornik Zlatko Dalić danas dolazi u Međimurje – dođite i Vi na veliku završnicu projekta Europske regije sporta
Full Article 2 minutes read

Izbornik Zlatko Dalić danas dolazi u Međimurje – dođite i Vi na veliku završnicu projekta Europske regije sporta

Sportaši, rekreativci, zaljubljenici u sport, mali i veliki – svi ste pozvani danas u 18 sati u školsku sportsku dvoranu Graditeljske škole Čakovec na obilježavanje uspješnog završetka projekta Međimurje – Europska regija sporta. Svojim dolaskom u „najsportskiju“ hrvatsku županiju događaj će uveličati i izbornik Hrvatske nogometne reprezentacije Zlatko Dalić.

Uz izbornika Dalića, događaju će prisustvovati brojni međimurski sportaši, među njima i bivši hrvatski nogometni reprezentativac i član stručnog stožera Vatrenih Dražen Ladić, ambasador projekta Europska regija sporta i međimurski olimpijac Filip Ude, kao i osvajač prve medalje na svjetskom prvenstvu u atletskoj disciplini za neovisnu Hrvatsku Branko Zorko.

Titula koju je Međimurje ponosno nosilo u 2022. godini zaslužena je zahvaljujući brojnim aktivnim sportašima i rekreativcima, kvalitetnim sportskim programima, stručnom kadru i vrhunskim rezultatima koje postižu međimurski sportaši.

U okviru obilježavanja titule Europske regije sporta održano je dvjestotinjak aktivnosti. Međimurski su sportaši i u ovoj godini briljirali, a kako bi im svima zahvalili na trudu i odricanju, s ciljem da istaknu njihov značaj za međimurski i hrvatski sport te zaokruže uspješno održavanje projekta Međimurje – Europska regija sporta 2022, organizirana je prigodna svečanost.

Isto tako, predstavit će se članovi Judo kuba Zrinski Čakovec i plesačice plesno-gimnastičkog kluba Flik iz Šenkovca koje su nedavno oduševile hrvatsku publiku i osvojile treće mjesto u finalu emisije Supertalent.

Druženje će koncertom zaokružiti domaća pjevačica, Međimurka Jelena Žnidarić, poznatija kao Zsa Zsa, a ulaz na događaj je slobodan.

www.sjever.hr
28.12.2022.

Input your search keywords and press Enter.