Now Reading:
Pijan mladić bez vozačke ukradeni traktor vukao s prikolicom, pokosio stup, prevrnuo se i završio u bolnici
Full Article 2 minutes read

Pijan mladić bez vozačke ukradeni traktor vukao s prikolicom, pokosio stup, prevrnuo se i završio u bolnici

U petak, 23. prosinca u 20.30 sati u Vinogradima Ludbreškim, u prometnoj je nesreći ozlijeđen 22-godišnjak.

On je upravljao traktorom pod utjecajem alkohola od 2.15 g/kg, prije stjecanja prava na upravljanje, odnosno bez položenog vozačkog ispita. Traktoru kojem je isteklo važenje prometne dozvole, na prednjoj je strani bio priključen utovarivač te je vukao priključno vozilo – kardansku prikolicu koja nije registrirana. Vozač je u jednom trenutku vozilom prešao na travnatu površinu, pri čemu je prednjim lijevim kotačem traktora naletio na betonski temelj dvorišne ograde, a nakon toga na zemljani nasip i betonski električni stup.

Traktor se uslijed navedenog prevrnuo desnom bočnom stranom na kolnik, dok se prikolica odvojila od traktora te se zaustavila dijelom na kolniku, a dijelom na travnatoj površini. Vozač je pritom ozlijeđen te mu je medicinska pomoć pružena u Općoj bolnici Varaždin, gdje je zadržan na liječenju. Njegove ozljede za sad nisu okvalificirane.

Prethodno su policijski službenici Policijske postaje Ludbreg zaprimili kaznenu prijavu 53-godišnjaka da mu je istog dana ispred vikend kuće u Vinogradima Ludbreškim, nepoznati počinitelj otuđio navedeni traktor i odvezao se njime s mjesta događaja.  Policijski službenici nastavljaju daljnji rad na utvrđivanju svih okolnosti po zaprimljenoj dojavi.

Foto: arhiva

www.sjever.hr
27.12.2022.

Input your search keywords and press Enter.