Now Reading:
Pronađite posao po svojoj mjeri – Donosimo nekoliko atraktivnih poslovnih prilika sa sjevera Hrvatske
Full Article 3 minutes read

Pronađite posao po svojoj mjeri – Donosimo nekoliko atraktivnih poslovnih prilika sa sjevera Hrvatske

Iskoristite svoj potencijal i pronađite posao po svojoj mjeri! Prijavite se na portalu posao.hr i sretno! Donosimo vam popis poslova za Međimursku, Varaždinsku i Krapinsko – zagorsku županiju.

Sjeverni.FM traži viže izvršitelja na poziciji Radijskog tehničara – tonskog realizatora (m/ž) u Ivanecu i Varaždinu. Za prijavu je potrebno znanje rada na računalu, komunikativnost, preciznost i temeljitost u radu. Natječaj je otvoren do 30.1.2023. Kako se prijaviti provjerite na linku.

Mamut Fortis d.o.o., poznatiji kao Arena sportska kladionica,u potrazi je za Regionalnim koordinatorom u kladionici (m/ž) na području sjeverne Hrvatske. Poslodavac nudi stalni radni odnos, rad u dinamičnoj i poticajnoj okolini, redovna primanja te korištenje službenog automobila i mobitela. Rok za prijavu je do 31.12.2022., a sve detalje provjerite klikom na link.

Oculus Plus d.o.o. u potrazi je za Elektroinstalaterom (m/ž) na području Varaždina. Poslodavac nudi osiguran i plaćen smještaj i prijevoz, stalni radni odnos, te stimulaciju za ostvarene dobre rezultate. Sve detalje oglasa možete provjeriti klikom na link, a prijave kandidata zaprimaju se do 15.2.2023.

Globalna hrana d.o.o., poznatiji kao McDonald’s, zapošljavaju Radnika / Radnicu u restoranu u Varaždinu. Poslodavac nudi stabilno i isgurno radno mjesto, edukaciju u restoranu, rad na neodređeno i mnogo drugih stvari. Prijavite se putem ovog linka do 4.1.2023.

Konzum Plus d.o.o. zapošljava osobu na radnom mjestu Prodavač – blagajnik (m/ž). Mjesto rada više lokacija. Potpune prijave poslati putem linka do 30.12.2022.

Via Magnifica d.o.o. zapošljava osobu na radnom mjestu Marketing Manager (m/ž). Mjesto rada Zabok. Potpune prijave poslati putem linka do 27.12.2022.

KTC d.d. zapošljava Blagajnika (m/ž) na području Murskog Središća. oslodavac nudi rad na određeno vrijeme. Prijave su otvorene do 31.12.2022., a sve oglase možete vidjeti klikom na link.

Adecco Hrvatska d.o.o. traži Voditelja pogona (m/ž) za rad u Varaždinu u ime klijenta. Poslodavac nudi ugovor o radu na neodređeno, atraktivan financijski paket, priliku za razvoj i usavršavanje te daljnje prodesionalno napredovanje. Prijavite se putem linka do 2.1.2023.

Eko Taxi d.o.o. zapošljava Vozača (m/ž) u Varaždinu i Čakovcu. Ako ste aktivan vozač s vozačkom dozvolom B kategorije, spremni na rad u smjenama, marljivi, snalažljivi i odgovorni, savršeni ste kandidat za poziciju! Prijavite se klikom na link.

Manpower zapošljava osobu na radnom mjestu Wind turbine service technician (m/f). Mjesto rada Croatia, European Uion. Potpuneprijave poslati putem linka do 23.12.2022.

www.sjever.hr
24.12.2022.

Input your search keywords and press Enter.