Now Reading:
U koprivničku Opću bolnicu stigli slatki paketići Podravke i razveselili najmlađe pacijente
Full Article 2 minutes read

U koprivničku Opću bolnicu stigli slatki paketići Podravke i razveselili najmlađe pacijente

Podravka je uoči blagdana i završetka godine odlučila posjetiti te razveseliti djelatnike i štićenike koprivničke Opće bolnice Dr. Tomislav Bardek.

Na početku druženja, delegaciju Podravke dočekali su ravnatelj Mato Devčić i glavna sestra Ružica Evačić. Prilikom pozdrava istaknuli su zadovoljstvo inicijativom da se ovom malom gestom barem nakratko razveseli mališane.

Podravkin Lino tim pripremio je prigodne poklone za djecu s odjela pedijatrije, a najviše radosti izazvao je i sam medvjedić Lino. Tako u četvrtak na pedijatriji osmijeha nije nedostajalo, a zadovoljstvo posjetom neizostavnog člana svačijeg djetinjstva pokazalo je i osoblje bolnice.

-Lino brojne generacije vežu uz osmijeh, toplinu i djetinjstvo. Baš zato, imajući na umu simboliku i jedinstvenu sposobnost Lino medvjedića da razveseli najmlađe, htjeli smo razveseliti djecu kojoj je to trenutno najpotrebnije. Također, još jednom želimo zahvaliti Upravi i osoblju bolnice na gostoprimstvu i prihvaćanju inicijative – poručili su iz Lino tima.

Osim koprivničke Opće bolnice, delegacija Podravke i Lino medvjedić posjetili su i Kliniku za dječje bolesti u Zagrebu.

Podravka je tako svoju 75. godinu poslovanja obilježila brojnim donacijama, brigom za zajednicu, pogotovo njene najmlađe i najugroženije članove, kao i svoje zaposlenike, a isto će nastaviti i u sljedećoj.

www.sjever.hr / podravka.hr
22.12.2022.

Input your search keywords and press Enter.