Now Reading:
DVD Cirkvena bogatiji za novo vatrogasno vozilo – župan Koren: Svojim ste ga predanim radom zasigurno zaslužili
Full Article 2 minutes read

DVD Cirkvena bogatiji za novo vatrogasno vozilo – župan Koren: Svojim ste ga predanim radom zasigurno zaslužili

Dobrovoljno vatrogasno društvo Cirkvena dobilo je novo vatrogasno vozilo, a svečanoj primopredaji prisustvovali su koprivničko – križevački župan Darko Koren, načelnik Općine Sveti Ivan Žabno Nenad Bošnjak, predsjednik županijske Vatrogasne zajednice Darko Palaš, zapovjednik županijske Vatrogasne zajednice Zvonimir Habijan te brojni vatrogasci.

Iz proračuna županijske Vatrogasne zajednice dodijeljeno je 100 tisuća kuna Vatrogasnoj zajednici Općine Sveti Ivan Žabno, u sklopu predviđenih sredstava za nabavu opreme, temeljem čega je nabavljeno vozilo za DVD Cirkvenu.

Predsjednik DVD-a Cirkvena Nikola Radulec zahvalio je svima koji su omogućili nabavu vozila, što im je bila želja i potreba dugi niz godina. Posebno je zahvalio Županiji i Općini te sponzorima, a moderno vozilo opremljeno po suvremenim standardima koristit će da budu što brži, efikasniji i sigurniji na intervencijama.

– Dijelim s vama sreću i zadovoljstvo zbog nabave novog vozila, što je značajan događaj za vatrogastvo ove lokalne zajednice. Želimo vam da ga što manje koristite za intervencije, a više u cilju vježbi, a svojim ste ga dugogodišnjim predanim radom zasigurno zaslužili – kazao je župan Koren.

Prigodnim su se riječima obratili i predsjednik Palaš te načelnik Bošnjak koji je vatrogascima poželio mnogo uspjeha u daljnjem radu, a čestitkama se pridružio i predstavnik tvrtke Radnik Darko Jambreković.

www.sjever.hr
22.12.2022.

Input your search keywords and press Enter.