Now Reading:
HOROR Smrad i jezivi prizori trulog leša uznemirili susjede napuštenog poslovnog prostora u Zagrebu
Full Article 2 minutes read

HOROR Smrad i jezivi prizori trulog leša uznemirili susjede napuštenog poslovnog prostora u Zagrebu

Iako se čini da svi gledaju tuđa posla i zaviruju gdje treba i ne treba, slučaj sa zagrebačke Selske ulice svjedoči da ipak tome nije tako. Beživotno tijelo nepoznatog muškarca s visokim stupnjem truležnih promjena pronađeno je jučer oko 10.20 sati na podu u napuštenoj prostoriji poslovnog objekta, donosi Jutarnji.hr

Očevid na jezivom mjestu pronalaska, kojim je vladao neopisivi vonj, potrajao je cijeli dan kako bi se utvrdile sve okolnosti koje su dovele do smrtnog ishoda odnosno je li smrt nastupila prirodnim putem ili, pak, kao posljedica kaznenog djela.

S obzirom na raspadno stanje leša i odjeće koju je imao na sebi, preliminarnim pregledom to nije bilo moguće utvrditi. Pa će točan uzrok smrti, vrijeme kao i identitet muškarca biti poznati nakon obdukcije na Zavodu za sudsku medicinu i kriminalistiku na Šalati gdje je tijelo prevezeno.

– Tu znaju često svoje utočište pronaći beskućnici. Vidjeli smo ljetos i neke migrante da znaju prespavati. Ponekad ti koji tu obitavaju znaju bučiti, svađati se, valjda kad previše popiju ili imaju neki drugi razlog za veselje. Znamo viđati pse i mačke lutalice, također, kako tu kolaju. Nisam znala što se dogodilo sve dok jučer popodne osim policije nismo vidjeli i mrtvačka kola – rekla je za Jutarnji jedna stanarka obližnje zgrade gdje je tijelo pronađeno.

Foto: arhiva

sjever.hr/jutarnji.hr
21.12.2022.

Input your search keywords and press Enter.