Now Reading:
Gradonačelnica Cividini: Otvaramo novo poglavlje u knjizi 2023. koje želimo ispuniti uspjesima, usponima i postignućima!
Full Article 2 minutes read

Gradonačelnica Cividini: Otvaramo novo poglavlje u knjizi 2023. koje želimo ispuniti uspjesima, usponima i postignućima!

Gradonačelnica Grada Čakovca Ljerka Cividini pozvala je istaknute Čakovčance i Čakovčance na tradicionalno božićno druženje u zgradu Scheier ne bi li im se zahvalila na suradnji u 2022. godine te se osvrnula na sve što je učinjeno u godini na izmaku.

-Ispraćamo godinu koja je iza nas i prije nego otvorimo novo poglavlje u knjizi 2023. godine koje želimo ispuniti uspjesima, usponima i postignućima, vrijeme je da se osvrnemo i na onu 2022. koja će možda biti prijelomna i važna zbog događanja koji su bili u svijetu, ali za Grad Čakovec ona je bila uspješna. Uspješna je bila zbog svih sugrađana koji ga čine i koji nas svakim danom podsjećaju da je u Čakovcu lijepo živjeti i raditi te da još uvijek ima mjesta za mlade i sve one koji žele stvarati svoje obitelji – rekla je gradonačelnica te dodala kako su upravo svi ti ljudi i posebnost Čakovca jer ga čine jedinstvenim.

-Bez obzira na sve što se događa naš se grad i dalje razvija i napreduje. Ono što smo naučili ovih dana je divna priča koju su ispričali naši nogometaši, i naš grad vidim kao reprezentaciju, kao tim vrijednih i talentiranih pojedinaca na svim poljima koji zajedno idu prema cilju znajući i računajući na svoju snagu i na svoje mogućnosti – poručila je Cividini.

abrkic/sjever.hr
21.12.2022.

Input your search keywords and press Enter.