Now Reading:
IDEMO, HRVATSKA!!! Ispred hotela Vatrenih, ponovo kockice i zastava od 200 metara – s navijačima Kolinda, na tekmu dolazi i Milanović
Full Article 1 minutes read

IDEMO, HRVATSKA!!! Ispred hotela Vatrenih, ponovo kockice i zastava od 200 metara – s navijačima Kolinda, na tekmu dolazi i Milanović

Uoči utakmice s Belgijom, Udruga navijača „Mi Hrvati” još se jednom okupila ispred hotela u kojem su smješteni naši reprezentativci, ali imali su i noćnu akciju.

Naime, betonske blokove ispred hotela Hilton Doha ukrasili su bijelo-crvenom bojom, piše portal 24 sata.

Ponovno je razvijena 200-metarska zastava, a pjevale su se klasične navijačke pjesme uz redovite povike “Hoćemo pobjedu”.

Od ranog jutra s navijačima se druži bivša hrvatska predsjednica Kolinda Grabar Kitarović koja će, najavila je, u Katru ostati do 2. prosinca.

Kako piše portal 24 sata, izbornik Zlatko Dalić je izjavio da za utakmicu s Belgijom nema razloga bilo što mijenjati, a mogući je sastav (4-3-3): Livaković – Juranović, Lovren, Gvardiol, Sosa – Brozović, Modrić, Kovačić – Kramarić, Livaja, Perišić.

I aktualni hrvatski predsjednik Zoran Milanović bit će uz Vatrene, kao uostalom i svi mi, ali predsjednik će biti na stadionu, a mi prikovani uz TV. Ne zaboravite, utakmica se igra danas od 16 sati.

Idemo, Hrvatska!!!

screenshot/24sata.hr
a.kučić/sjever.hr/24sata.hr
01.12.2022.

Input your search keywords and press Enter.