Now Reading:
OBJAVLJENA PRESUDA – Mladići i djevojka dobili visoke zatvorske kazne za ubojstvo hrvatskog rukometaša u Skopju
Full Article 2 minutes read

OBJAVLJENA PRESUDA – Mladići i djevojka dobili visoke zatvorske kazne za ubojstvo hrvatskog rukometaša u Skopju

nasilje

SUD u Skopju proglasio je krivim trojac optužen za smrt hrvatskog rukometaša Denisa Tota. Anđelo Gjorgievski (28) osuđen je na 18 godina zatvora jednako kao i drugooptužena Klementina Lefkovska (19). Andrej Kostovski (19) optužen je na 16 godina zatvora, piše makedonski portal 360stepeni, a prenosi Index. Tot je, podsjetimo, umro u travnju.

Kako navode, slučaj je od početka bio dosta čudan. Prvo se tvrdilo da je Tot pretučen, ali onda je policija to demantirala. Na kraju se ispostavilo da je zaista riječ o nasilnoj smrti.

Prvi put kada je ova vijest dospjela u hrvatsku javnost, pisalo se o napadu na 27-godišnjaka koji je, kako su tada mediji izvještavali, bio pretučen. Makedonska policija brzo je demantirala te tvrdnje i istaknula da na tijelu mladića nije bilo vidljivih ozljeda. Informaciju da je Tot pretučen demantirala je i šefica skopske bolnice Maja Mojsova, piše Index.

Iako su prvo tvrdili da je umro od srčanog zastoja, pa onda da je ipak napadnut, makedonska policija objavila je priopćenje u kojem tvrdi da je hrvatski rukometaš Denis Tot ipak preminuo od posljedica fizičkog sukoba i zadobivenog udarca. Završetkom obdukcije pokazalo se da je Tot zbog udarca u glavu dobio teško oštećenje mozga.

www.sjever.hr / www.index.hr
30.11.2022.

Input your search keywords and press Enter.