Now Reading:
Nakon najave referenduma Čehok se obrušio na gradonačelnika Bosilja
Full Article 2 minutes read

Nakon najave referenduma Čehok se obrušio na gradonačelnika Bosilja

Nakon što je gradonačelnik Varaždin Neven Bosilj na zboru građana u 7. mjesnom odboru najavio referendum građana koji bi trebali reći želi li ili ne zaduženje u iznosu od 120 milijuna kuna za rješavanje problema baliranog otpada, stigao je odgovor bivšeg gradonačelnika Ivana Čehoka.

On se na društvenim mrežama obrušio na Bosilja prozivajući ga za iznošenje laži i nesposobnost. Objavu Čehoka prenosimo u cijelosti:

Referendum!
DA, ako Bosilj ne želi prihvatiti ugovor po 1000 kuna/tona.
Da, ali jedini pravi referendum – IZBORI.
Savjetodavni referendum ne znači ništa jer, ističe Čehok, referendumsko pitanje treba biti jasno, što se ovdje ne može postići. Ističe i da savjetodavni referendum znači da na njega može izaći i manje od npr. 10% građana ali i da takav referendum ne otkriva pozadinu svega.

A pozadina vam je ovo: ovako je Bosilj lagao 2021., dakle prije 18 mjeseci, da je naše rješenje za 110 milijuna preskupo i nepovoljno, i to u uvjetima NAJNIŽIH kamatnih stopa.
Sada vas želi uvjeriti da je njegovo rješenje od 220 milijuna kuna najpovoljnije, i to sa najvišim kamatnim stopama u zadnjih 8 godina.

Je li vam sad jasno zašto se lažljivi i nesposobni Bosilj boji izbora?! Svjestan je da je lagao i obmanjivao, svjestan je da je njegovo rješenje financijski neodrživo i svjestan je da građani Varaždina to ne mogu platiti – stoji u FB objavi Čehoka.

www.sjever.hr 29.11.2022.

Input your search keywords and press Enter.