Now Reading:
Vozač (60) skrivio prometnu nesreću u kojoj je ozlijeđeno čak pet osoba
Full Article 1 minutes read

Vozač (60) skrivio prometnu nesreću u kojoj je ozlijeđeno čak pet osoba

Kako su izvijestili iz Policijske uprave koprivničko – križevačke, u četvrtak oko 15.05 sati, u Novigradu Podravskom u Virovskoj ulici došlo je do prometne nesreće u kojoj je ozlijeđeno čak pet osoba.

Naime, 60-godišnji vozač upravljao je osobnim automobilom Ford slatinske registarske oznake te je uslijed neprilagođene brzine kretanja prilikom kočenja udario u teretni automobil VW koprivničke registarske oznake kojim je u istom smjeru upravljao 61-godišnji vozač koji je bio zaustavljen radi prometne situacije ispred sebe.

Nakon toga je došlo do odbacivanja teretnog automobila unaprijed i udara u teretni automobil Peugeot virovitičke registarske oznake kojim je u istom smjeru upravljao 25-godišnji vozač, a koji je također nakon udara odbačen unaprijed te je udario u osobni automobil Opel koprivničke registarske oznake kojim je u istom smjeru upravljao 43-godišnji vozač koji je bio zaustavljen radi prometne situacije.

U prometnoj nesreći ozlijeđeno je četvero putnika (50, 49, 48 i 29) u osobnom automobilu Ford i 23-godišnji putnik u teretnom automobilu VW, a kvalifikacija ozljeda će biti poznata po zaprimanju liječničke dokumentacije. Policijski službenici provode kriminalističko istraživanje.

www.sjever.hr
25.11.2022.

Input your search keywords and press Enter.