Now Reading:
Zbog „preniskih stropova” iznenada zatvorena popularna zagrebačka menza, no domišljati studenti ispred faksa odgovorili akcijom roštiljanja
Full Article 2 minutes read

Zbog „preniskih stropova” iznenada zatvorena popularna zagrebačka menza, no domišljati studenti ispred faksa odgovorili akcijom roštiljanja

menza

Kako piše Index, u srijedu je na zagrebačkom Fakultetu strojarstva i brodogradnje iznenada zatvorena menza i to navodno zbog nedovoljne visine stropova. Vijest je potvrdio i Studentski zbor Fakulteta, u čijoj objavi stoji kako će na novonastali problem odgovoriti akcijom roštiljanja ispred faksa, „kako ekipa ne bi krepavala od gladi”.

-Ljudi, obzirom da su nam danas iznenada zatvorili menzu i IZBACILI studente iz nje tijekom ručka iz neobjašnjivih razloga (navodno zbog nedovoljne visine stropa, što godinama do sada nije predstavljalo problem), odlučili smo se na akciju ROŠTILJANJA ispred faksa kako nam ekipa sutra ne bi krepavala od gladi. Bilo bi odlično kada bi se okupili u ŠTO VEĆEM broju, pojedemo koji ćevapčić i da skrenemo pažnju da se ovaj problem što prije riješi – poručuje Studentski zbor FSB-a na Facebooku.

Studentski centar Sveučilišta u Zagrebu kaže da menza zadovoljava sve uvjete još od 2005. godine te da od tada nije došlo do nikakvih promjena. Zbog toga će podnijeti žalbu na Usmeno rješenje Državnog inspektorata temeljem kojeg je privremeno zatvoren restoran na Fakultetu strojarstva i brodogradnje. Nadaju se da će se izdati rješenje koje će zaštititi interes studenata.

www.sjever.hr / index.hr
24.11.2022.

Input your search keywords and press Enter.