Now Reading:
VJEROVALI ILI NE Lokalni vijećnik za vrijeme sjednice igrao solitaire: „Morao sam se smiriti”
Full Article 2 minutes read

VJEROVALI ILI NE Lokalni vijećnik za vrijeme sjednice igrao solitaire: „Morao sam se smiriti”

Nezavisni vijećnik Stjepan Esih na posljednjoj je sjednici Općinskog vijeća Općine Brdovec snimljen kako igra igricu solitaire, piše Indexova novinarka Andrea Toplić.

Ključna točka dnevnog reda sjednice koja je trajala tri i pol sata bilo je izglasavanje proračuna, a Index je provjerio zašto je bivši HDZ-ovac za vrijeme sjednice igrao igricu.

-Ta je sjednica bila toliko napeta da smo mi iz oporbe dva puta izlazili, prvi put kad su glasali za proračun i onda za povećanje cijene vrtića. Dali smo tri amandmana i sve što smo predlagali gospodin načelnik i njegovi, koji nisu jedno slovo progovorili, odbacili su. Uopće nas nisu htjeli poslušati, ni s kim nismo mogli uspostaviti razuman razgovor tako da sam ja morao upaliti igricu da se smirim – objasnio je Esih za Index i dodao kako nije mogao više trpjeti neprimjereno ponašanje načelnika i njegovih stranačkih kolega.

-Načelnik me naživcirao. Ponizio! Rekao sam ‘pa ja tu nemam kaj raditi‘ i onda sam iz revolta upalio karte. Upalio sam ih od živčanosti, igrao sam se zato što sam si živce smirivao! Znate kaj, pukne vam film. I vama bi puko da vas netko tri sata gnjavi – ispričao je Esih Indexu objasnivši kako je bio revoltiran jer je niz onog što je oporba tražila vlast odbila, između ostalog i veće božićnice za umirovljenike.

Fotografije pogledajte ovdje.

Foto: ilustracija / brdovec.hr
www.sjever.hr / index.hr
24.11.2022.

Input your search keywords and press Enter.