Now Reading:
SKANDALOZNI SAVJETI IVANA PERNARA: Budite ljigavi, budite odvratni i budite što gori prema ženama”
Full Article 3 minutes read

SKANDALOZNI SAVJETI IVANA PERNARA: Budite ljigavi, budite odvratni i budite što gori prema ženama”

Bivši saborski zastupnik i osnivač stranke “Živi zid” Ivan Pernar na svom TikToku nedavno je objavio video u kojem je iznio detalje svog izlaska u zagrebački noćni klub i sa svojim muškim pratiteljima podijelio niz skandaloznih savjeta o tome kako tretirati žene, piše net.hr.

Pernar je u noćnom izlasku upoznao djevojku, ispunio joj rođendansku želju, a potom joj se i javio misleći da je ona za njega zainteresirana, no nakon što je njihove poruke javno podijelila na Instagramu, Pernar je na TikToku poručio: „Budite ljigavi, budite odvratni i budite što gori prema ženama”, piše net.hr.

-Pozdrav, ekipo! Htio bih vam ispričati što je bilo neki dan u Teamu. Bio sam s jednom frendicom, smijali smo se, zeka peka, bila je super atmosfera i u jednom trenutku, krajičkom oka vidim, bila je tu jedna druga djevojka. Ona je neverbalno pokazala otvorenost i ono u stilu možeš prići. Ja sam joj prišao i rekao: Bok, što ima? I ono, zeka peka. U međuvremenu plesali smo skupa, bila je baš dobra vibra. Pita ona mene za tu prijateljicu moju je li mi cura. Kažem joj da nije. Ha, nećeš to, po mom sudu, pitati ako nemaš neke namjere. Zašto bi je u suprotnom to brinulo? S druge strane, pa ne bih ja njoj prišao da sam smatrao to problemom, čak i da mi je cura – ispričao je Pernar te dodao kako joj je pri izlasku iz zagrebačkog noćnog kluba zahvalio i poručio kako mu je bilo lijepo.

-Izađem ja van i odem dalje. Vraćam se nazad do Teama i tamo sam s nekom škvadrom zaglibio, zaružio. Dolazi ona opet. Znači, izlazi iz Teama, ide doma i kaže mi: Pernare, možeš me slikati za rođendan? Kažem: Da, mala, sve može. Ja njoj čestitam rođendan i ona to snimi, objavi to na storyju. Kažem, nikakav problem. I pošaljem joj poruku s pitanjem želi li me vidjeti opet. Ona je to objavila na van, kao haha, evo Pernar mene zove van, ali ona ne shvaća da je ona samo jedna ženska, a Ivan Pernar je samo jedan. Mislim da time diže sebi rejting, ali zapravo, po mom sudu, ona time pokazuje svima drugima da razgovor koji je bio privatan će postati javan i da će pokušati pokazati svoju važnost preko druge osobe. Zašto biste vi ako ste važni i ako ste faca morali preko druge osobe pokazivati da ste to. Po mom sudu, bez razloga – kaže bivši saborski zastupnik koji je svim svojim muškim pratiteljima savjetovao da budu ljigavi, odvratni i što gori prema ženama.

Kako je kazao, što ćete biti bolji prema njima, to će vas one gore tretirati.

-Želim vam svima reći da vas volim i da ste cool. Super ste ekipa, a što se tiče žena kojima trebaju drugi da bi se pokazali… A eto, ako im trebaju drugi da bi bile face, onda to govori jesu li one face ili nisu. Živjeli! – zaključio je video kojeg su obožavatelji obasipali pozitivnim komentarima.

www.sjever.hr / net.hr
24.11.2022.

Input your search keywords and press Enter.