Now Reading:
„Nasilje nije tvoj svijet, uzmi cvijet”: ove subote u centru Čakovca recite stop nasilju nad ženama
Full Article 1 minutes read

„Nasilje nije tvoj svijet, uzmi cvijet”: ove subote u centru Čakovca recite stop nasilju nad ženama

Povjerenstvo za ravnopravnost Grada Čakovca u suradnji s Centrom za socijalnu skrb Čakovec, Podružnicom Obiteljski centar Čakovec, Policijskom upravom Međimurskom, Domom za žrtve obiteljskog nasilja „Sigurna kuća“ Čakovec i Povjerenstvom za ravnopravnost spolova Međimurske županije ove će subote s početkom u 9 sati obilježiti Međunarodni dan borbe protiv nasilja nad ženama pod sloganom „Nasilje nije tvoj svijet, uzmi cvijet”.

Obilježavanje Međunarodnog dana borbe protiv nasilja nad ženama održat će se u subotu od 9 do 12 sati na Trgu Republike u Čakovcu, a uz podršku građana i „cvijećem protiv nasilja” organizatori žele poslati poruku nulte stope tolerancije na nasilje.

-Rodno uvjetovano nasilje nije privatna stvar pojedinca već se radi o opće društvenom problemu. Stoga, tražimo odlučnije postupanje institucija društva u zaštiti žrtava, suzbijanju nasilja u obitelji kao i bilo kojeg oblika nasilja – poručuju organizatori koji vas pozivaju da im se pridružite i na štandu u centru Čakovca pošaljete i osobnu poruku osude nasilja.

www.sjever.hr / cakovec.hr
24.11.2022.

Input your search keywords and press Enter.