Now Reading:
Nova poduzetnička investicija na području Koprivnice omogućila i nova zapošljavanja – svoja vrata otvorio domaći salon namješta
Full Article 1 minutes read

Nova poduzetnička investicija na području Koprivnice omogućila i nova zapošljavanja – svoja vrata otvorio domaći salon namješta

U Koprivnici je u srijedu svečano otvoren novi salon namještaja domaće kompanije u stopostotnom hrvatskom vlasništvu, a svečanosti otvorenja prisustvovali su i župan Koprivničko-križevačke županije Darko Koren, gradonačelnik Koprivnice Mišel Jakšić te državna tajnica Nataša Mikuš Žigman.

Čestitku su uputili i državna tajnica Mikuš Žigman, gradonačelnik Jakšić te župan Koren koji je istaknuo zadovoljstvo što je na području grada i županije došla nova vrijedna poduzetnička investicija koja je omogućila radna mjesta za 12 zaposlenih.

Župan Koren je čestitao vlasnicima na novoj poslovnici te poželio dobre poslovne rezultate i daljnji razvoj kompanije u budućnosti.

Prije rezanja vrpce i svečanog otvorenja salona, u sklopu programa su uručene i novčane donacije koje je tvrtka osigurala za Dječji vrtić Tratinčica, Centar za odgoj, obrazovanje i rehabilitaciju Podravsko sunce te Udrugu za terapijsko jahanje – Osmijeh. Predstavnice vrtića, škole i udruge zahvalile su na donacijama, a potom je za uzvanike upriličen i bogat popratni program te obilazak izložbenih prostora.

www.sjever.hr / kckzz.hr
23.11.2022.

Input your search keywords and press Enter.