Now Reading:
Nakon duge covid pauze Novi Marof pretvara se u mjesto za mlade – ne propustite četiri dana odlične zabave na Old school or no school festivalu
Full Article 2 minutes read

Nakon duge covid pauze Novi Marof pretvara se u mjesto za mlade – ne propustite četiri dana odlične zabave na Old school or no school festivalu

Udruga Mladi za Marof ovog tjedna organizira četverodnevni festival “Old School or No School” u gradskom centru za društvene aktivnosti Stara škola Novi Marof.

Festival kojeg je podržala i Varaždinska županija svojevrsna je najava početka redovnih događanja u tom prostoru nakon duge covid pauze, pa će se kroz festival prezentirati razne aktivnosti koji mladi žele u gradu – druženje, zabava, sportska rekreacija, zanimljiva predavanja, pub kvizovi i koncerti!

Festival počinje sportskom srijedom u 19 sati. Naime, nakon utakmice Hrvatske i Maroka u Staroj školi slavi se na pravi sportski način – pojedinačnim amaterskim turnirima u biljaru i stolnom tenisu.

U četvrtak u 19 sati održat će se zanimljivo predavanje povjesničara Gorana Šarića pod nazivom „Nadnaravna bića Hrvatskog zagorja”. Otkrijte kakve se sve legende već tisućama godina prenašaju s koljena na koljenu u ovom kraju, te zašto Zagorci u starijoj i novijoj povijesti slove za najveće pijance na svijetu.

Petak je rezerviran za opću kulturu i rock. Nakon pub kviza za sve generacije na kojem mogu sudjelovati ekipe s po najviše pet članova, mladi se druže uz najveće rock hitove od 60-tih naovamo.

Zadnjeg dana festivala, u subotu s početkom u 20 sati sprema se prava fešta uz koprivnički folk-punk-rock bend Ogenj, dobitnike 2 Porina. Uz njih nastupa Kranks, bend iz Varaždina čiji nastupi su također puni pozitivne energije, veselja i jedinstvenog muzičkog izričaja.

www.sjever.hr
22.11.2022.

Input your search keywords and press Enter.