Now Reading:
‘MIRNO SPAVAJ U KRILU ANĐELA’ Natjecatelju Masterchefa dok je bio u showu preminuo 21-godišnji sin
Full Article 1 minutes read

‘MIRNO SPAVAJ U KRILU ANĐELA’ Natjecatelju Masterchefa dok je bio u showu preminuo 21-godišnji sin

Natjecatelj showa  ‘MasterChef’ Ivica Višić doživio je veliku životnu tragediju. Preminuo mu je 21-godišnji sin Ivan, koji je završio u bolnici u vrijeme dok je Ivica sudjelovao u showu, prenosi zagreb.info.

Pa da mi je i dolinom smrti proći, zla se ne bojim, jer ti si sa mnom. S tugom u srcu javljamo rodbini i prijateljima da je dana 7.XI.2022. prestalo kucati srce našeg hrabrog i voljenog sina, brata, unuka, nećaka i rođaka… Njegovi najmiliji: majka Helena, otac Ivica, sestre Klaudija, Laura i Elena, brat Luka, polusestre Tina i Andrea s obiteljima, baba Iva, ujci Boris i Andrija s obitelji, tetke Smiljana, Nataša, Anita i Marija s obiteljima, Marijana i Tina te ostala tugujuća rodbina i prijatelji. Mirno spavaj u krilu anđela”, piše u osmrtnici koju je objavila Slobodna Dalmacija.

Podsjetimo, Ivica je u jednoj emisiji doživio slom pred kamerama zbog zdravstvene situacije sa sinom. Njegovo je zdravlje bilo narušeno od njegove četvrte godine života, a obitelj se svim silama borila da ozdravi. Osim Ivana ima još šestero djece, pet kćeri i sina.

Foto: screenshoot Youtube Masterchef Hrvatska

sjever.hr/zagreb.info
23.11.2022.

Input your search keywords and press Enter.