Now Reading:
Kreću radovi na rekonstrukciji ulice u samom centru Koprivnice – sljedećih mjesec dana na snazi je posebna prometna regulacija
Full Article 1 minutes read

Kreću radovi na rekonstrukciji ulice u samom centru Koprivnice – sljedećih mjesec dana na snazi je posebna prometna regulacija

U sklopu projekta rekonstrukcije središnjih gradskih trgova u Koprivnici obuhvaćena je i rekonstrukcija postojeće prometnice koja prolazi uz sam Zrinski trg, a odnosi se na spoj Nemčićeve ulice i Florijanskog trga s odvojkom prema Svilarskoj ulici, priopćili su iz Grada.

Radovi na rekonstrukciji ovog dijela prometnice započet će ovog četvrtka i trajati mjesec dana, a za vrijeme trajanja radova na snazi će biti posebna regulacija prometovanja motornih vozila.

Tako će u četvrtak za motorni promet biti zatvoreni navedeni dijelovi ulica te će ulazak u blok Svilarska biti onemogućen od strane Florijanskog trga sve do 13 sati. U tom vremenu alternativni ulaz u blok Svilarska bit će od strane Trga bana Jelačića.

Nakon 13 sati ulaz u blok Svilarska bit će omogućen od strane Florijanskog trga dok će u tom vremenu ulaz sa strane Trga bana Josipa Jelačića zbog radova biti onemogućen.

Sav ostali motorni promet odvijat će se neometano okolnim ulicama, a privremena regulacija prometa bit će postavljena prema odobrenom prometnom elaboratu privremene regulacije prometa.

www.sjever.hr / koprivnica.hr
23.11.2022.

Input your search keywords and press Enter.