Now Reading:
Grad u prodaju stavlja nova zemljišta na preloškom Jugu, kvartu sve poželjnijem među mladim obiteljima
Full Article 2 minutes read

Grad u prodaju stavlja nova zemljišta na preloškom Jugu, kvartu sve poželjnijem među mladim obiteljima

U srijedu se sastao Stručni kolegij gradonačelnika Grada Preloga na kojem su glavne teme bile dodjela ovogodišnjih javnih priznanja, prijedlog gradskog proračuna za iduću godinu, prijedlozi programa građenja i održavanja komunalne infrastrukture te programa javnih potreba u kulturi i sportu.

Na dnevnom redu 9. sjednice Stručnog kolegija, kojem su uz gradonačelnika Ljubomira Kolareka nazočili i zamjenik Zdravko Kvakan, zamjenice predsjednika Gradskog vijeća Ivana Martinec Novak i Anica Antolek Hrgar, gradski pročelnici i direktor Pre-koma Siniša Radiković, našao se čitav niz točaka, a većina će ih se uputiti na usvajanje Gradskom vijeću.

Proračun Grada Preloga za iduću godinu s prihodovne strane iznosit će 8,1 milijuna eura, dok će s rashodovne biti u visini od 7,8 milijuna eura.

Gradskom vijeću upućen je i zaključak o prodaji građevinskog zemljišta na području dijela naselja Jug, točnije u Ulici Perutnica te u Ulici Dragutina Domjanića. Riječ je o trinaest novih građevinskih parcela namijenjenih stambenoj izgradnji, a početna visina cijene zemljišta je 263,71 kune po kvadratu.

Stručni kolegij raspravljao je i o prijedlozima odluka o pravu na jednokratnu novčanu pomoć za opremu novorođenog djeteta te o izmjeni odluke o socijalnoj skrbi Grada Preloga.

Donesen je zaključak o planu i rasporedu rada zimske službe, kao i zaključak o prihvaćanju izvješća o statusu studenata sa sklopljenim ugovorima o kreditiranju za akademsku godinu 2021./2022.

www.sjever.hr / prelog.hr
23.11.2022.

Input your search keywords and press Enter.