Now Reading:
Policija objavila detalje jučerašnje prometne nesreće na staroj zagorskoj – teško ozlijeđen 75-godišnjak
Full Article 1 minutes read

Policija objavila detalje jučerašnje prometne nesreće na staroj zagorskoj – teško ozlijeđen 75-godišnjak

Kao što smo jučer pisali, oko 16.55 sati na staroj zagorskoj prometnici, između Pojatnog i Kupljenovog došlo je do prometne nesreće. Danas se o svemu oglasila zagrebačka policija.

– 75-godišnjak je upravljao osobnim automobilom marke VW Polo zagrebačkih registarskih oznaka, a kretao se državnom cestom DC 1 u smjeru juga. Dolaskom do 11 km + 700 m ceste, nije vozilo držao na sredini obilježene prometne trake već je prešao na dio kolnika namijenjenom kretanju vozila iz suprotnog smjera gdje je naletio na teretni automobil marke Nissan Navara krapinskih registarskih oznaka kojim je upravljao 42-godišnjak, a kretao se navedenom cestom u smjeru sjevera. Uslijed naleta je osobni automobil marke VW Polo odbačen na stupić te je sletio s kolnika. U prometnoj nesreći teško je ozlijeđen 75-godišnjak, liječnička pomoć pružena mu je u Kliničkom bolničkom centru Sestre milosrdnice.

Zbog prometne nesreće je od 17.43 do 21.10 sati promet državnom cestom D1 od 10 do 13 km bio obustavljen u oba smjera i odvijao se obilazno.

www.sjever.hr
22.11.2022.

Input your search keywords and press Enter.