Now Reading:
Poduzetnici, odazovite se: Grad Ivanec dodjeljuje vam bespovratne potpore i do dvije tisuće eura, detalje doznajte ovog četvrtka
Full Article 2 minutes read

Poduzetnici, odazovite se: Grad Ivanec dodjeljuje vam bespovratne potpore i do dvije tisuće eura, detalje doznajte ovog četvrtka

Grad Ivanec upućuje poziv svim poduzetnicima početnicima sa sjedištem na administrativnom području grada da iskoriste mogućnost dobivanja bespovratnih potpora za razvoj poduzetništva u 2023. godini.

Naime, osim nedavno objavljenog javnog poziva za prijem u Poduzetnički inkubator Ivanec, Grad Ivanec će poduzetnicima početnicima osigurati i korištenje mjera za razvoj digitalnog oblika poslovanja te korištenje virtualnog inkubatora.

Ove će mjere zaživjeti sljedeće godine, u sklopu potpora za poduzetnike početnike kroz program potpora za male i srednje poduzetnike Grada Ivanca.

Mjere za poduzetnike početnike sastoje se od olakšica, direktnih financijskih potpora i besplatnih usluga koje Grad Ivanec i Poslovna zona Ivanec d.o.o. pružaju kao potporu u prvim godinama poslovanja.

Poseban bonus predstavlja mogućnost korištenja više zasebnih mjera u jednoj kalendarskoj godini, pa tako njihova vrijednost može doseći i do 2.000 eura.

Osim provedbe ovoga programa, Poslovna zona Ivanec će u 2023. godini provoditi i niz aktivnosti i edukacija namijenjenih upravo poduzetnicima početnicima i to kroz proces certifikacije i standardizacije takve usluge, koje, kao potporna poduzetnička institucija, provodi u sklopu europskog projekta BOND.

Cilj mjera za mlade poduzetnike jest omogućiti im daljnji razvitak upravo kroz ovakvu vrstu bespovratnih ulaganja u njihovo poslovanje te direktno utjecati na stvaranje nove dodane vrijednosti u poslovanju. Također, u fokusu je i poboljšanje poslovnih vještina i znanja mladog poduzetnika, širenje poslovanja te ono najvažnije, a to su poslovno umrežavanje i marketing.

Program bespovratnih potpora za razvoj poduzetništva Grada Ivanca za 2023. godinu bit će objavljen početkom godine, a mjere iz toga programa bit će predstavljene i na sastanku Poslovnog kluba Ivanec ovog četvrtka s početkom u 11 sati.

Stoga iz Grada pozivaju sve poduzetnike, posebice početnike, da se za sastanak prijave najkasnije do srijede preko online obrasca koji je dostupan ovdje, na e-mail adresu: projektni.ured@ivanec.hr ili putem telefona: 042/645-435.

www.sjever.hr / ivanec.hr
22.11.2022.

Input your search keywords and press Enter.