Now Reading:
JEDVA ČEKAMO Krapina od ovog vikenda u božićnom ruhu, a paljenje adventskih svijeća upotpunit će i bogat popratni program
Full Article 50 second read

JEDVA ČEKAMO Krapina od ovog vikenda u božićnom ruhu, a paljenje adventskih svijeća upotpunit će i bogat popratni program

Bliži se najljepše doba godine, doba lampica i posebnog božićnog ugođaja, a u Krapini ćete osim u blagdanskoj atmosferi moći uživati i u bogatom popratnom programu.

Od ove subote centrom grada širit će se mirisi vruće čokolade, kuhanog vina i ostalih nezaobilaznih blagdanskih delicija, prodavat će se božićni ukrasi i nakit, a paljenje svake adventske svijeće dodatno će upotpuniti brojni glazbeni nastupi.

Paljenje prve adventske svijeće na redu je ove subote s početkom u 19 sati kod glazbenog paviljona u parku, uz nastup zbora „Bolji svijet“, Dječjeg vrtića „Mali kaj“, profesora Glazbene škole pri Osnovnoj školi Augusta Cesarca i KUD-a Krapina, dok će vas tijekom večeri zabavljati The Sway Band uz dobre, stare hitove.

U subotu, 3. prosinca nakon prigodnog programa stižu Cure iz centra, 10. prosinca popularna Mia Dimšić, a 17. prosinca Škola rocka i moderne glazbe Krapina.

www.sjever.hr / FB Turistička zajednica Grada Krapine
22.11.2022.

Input your search keywords and press Enter.