Now Reading:
Dodikova zastupnica postala hit u regiji! Vodila sjednicu stalno upadajući drugima u riječ: “Alo, momak, jes čuo? Alo, bolan. Slušaj”
Full Article 2 minutes read

Dodikova zastupnica postala hit u regiji! Vodila sjednicu stalno upadajući drugima u riječ: “Alo, momak, jes čuo? Alo, bolan. Slušaj”

Milorad Dodik i njegova stranka SDSN (Savez nezavisnih socijaldemokrata) pobijedili su na izborima, a konstituirajuća sjednica parlamenta Republike Srpske prije tjedan dana pretvorila se u pravi cirkus, piše 24sata.

Pravi show je bila Nataša Radulović iz Dodikove stranke koja je predsjedavala sjednicom, a koja je prvo sve pozvala na dostojanstvo.

– Bit će prilike da razgovaramo i da se bijemo ako treba, ali dajte da danas ovo bude kako građani Republike Srbije zaslužuju – rekla je na početku sjednice u kojoj se zastupnicima obraća s ‘alo, momak, jes čuo?, ‘alo, bolan’, ‘slušaj!’, ‘prekini’ i slično.

Jednom zastupniku je rekla:

– “A momak, tis malo prije bio”.

Kad joj je rekao da ne zna voditi sjednicu, odgovorila mu je:

“Gledat ću tebe. Takve kao ti sam dobro učila.”

Kako piše 24sata, Nataša Radulović, 71, u prošlom mandatu bila je u Odboru za obrazovanje, znanost, kulturu i informiranje te u Odboru za politički sistem, pravosuđe i upravu. Bila je direktorica Centra za predškolski odgoj i obrazovanje Banje Luke.

BiH mediji pisali su kako je prije osam godina na javnom pozivu za nabavu prehrambenih proizvoda i mješovite robe za potrebe vrtića naručila 666 boca alkoholnih pića.

Kako je to točno izgledalo možete pogledati ovdje.

Foto: YouTube screenshot / 24 minuta sa Zoranom Kvesićem

www.sjever.hr / www.24sata.hr
22.11.2022.

Input your search keywords and press Enter.