Now Reading:
Uoči utakmice s Marokom, u Katar stiže najveća hrvatska navijačka zastava – duga je čak 200 metara!!!
Full Article 2 minutes read

Uoči utakmice s Marokom, u Katar stiže najveća hrvatska navijačka zastava – duga je čak 200 metara!!!

Prošla je gotovo cijeli svijet, sva velika nogometna natjecanja od Portugala do Rusije, a sada je na putu i za Katar. Riječ je o najvećoj hrvatskoj navijačkoj zastavi dugačkoj čak 200 metara!

Dečki iz Crikvenice dolaze u Dohu dan uoči utakmice s Marokom s oko 100 kilograma teškom zastavom, piše sportklub.n1info.hr.
U Rusiji se na putu do hrvatskog srebra s njom pokrilo sve ruske trgove. Bila je dugačka 96, a široka 10 metara i bila je pravi magnet za sve navijače. Kratili su je i šivali, a gdje god se pojavila bio je to spektakl.

Najveći show je bio u Nižnjem Novgorodu gdje su dečki iz Crikvenice i Bribira angažirali lokalnu krojačicu Ljubu kako bi zašili dijelove zastave.

Navijači su zastavu koja je tada u originalu bila dugačka 96 metara zbog problema s transportom morali skratiti na tri dijela uoči utakmice s Argentinom, ali su tada najavili kako će je sastaviti kada se Hrvatska plasira u osminu finala, piše sportklub.n1info.hr.

Povukli su struju iz obližnjeg kafića i Ljuba je prionula poslom uz veliku medijsku pažnju. Sve su snimala brojne TV kuće i fotoreporteri.
Ova sadašnja 200 metara dugačka zastava imala je prezentaciju ovoga ljeta na Ribarskom tjednu u Crikvenici kada je razvučena uz rivu, a bila je izvješena i na Istoku maksimirskog stadiona na utakmici s Danskom u Ligi nacija.

screesnhot: arhiva
sjever.hr/sportklub.n1info.hr
21.11.2022.

Input your search keywords and press Enter.