Now Reading:
KRENULO JE! Širi se poruka jedne srednje škole poslana roditeljima: “Zbog utakmice u srijedu, skraćena nastava”
Full Article 1 minutes read

KRENULO JE! Širi se poruka jedne srednje škole poslana roditeljima: “Zbog utakmice u srijedu, skraćena nastava”

Svjetsko nogometno prvenstvo jučer je počelo u Katru, a izgleda da će se zbog Najvažnije sporedne stvari na svijetu dosta toga promijeniti i u Hrvatskoj.

Naime, ministar znanosti i obrazovanja Radovan Fuchs nedavno je poručio nastavnicima da satnicu mogu prilagoditi SP-u i neki su od njih to odmah i iskoristili. Kako donosi Sanja Jurišić, novinarka Dnevnika Nove TV, roditeljima jedne srednje škole u Zadru stigla je poruka da je Nastavničko vijeće odlučilo da će u srijedu nastava biti skraćena zbog utakmice Hrvatske i Maroka.

.Budući da utakmica počinje u 11, djeca će sa školom biti gotova u 10:30. Za učenike koji to žele, škola će organizirati gledanje utakmice u svojim prostorijama.

Za sve to je školi potrebna suglasnost roditelja, budući da ne želi preuzeti odgovornost za nezgode ili incidentne koji bi se mogli dogoditi nakon završetka nastave, objavio je Dnevnik Nove TV.

Inače, ministar Fuchs rekao je da će se u školama moći gledati utakmice, ali da će se propušteno gradivo morati nadoknaditi.

sjever.hr/dnevnik.hr
21.11.2022.

Input your search keywords and press Enter.