Now Reading:
Pripremite se i iskoristite maksimalno svojih 8 minuta ‘slave’ i osvojite budućeg poslodavca – na Career Speed Dating sudjeluju i MEV-ovci
Full Article 2 minutes read

Pripremite se i iskoristite maksimalno svojih 8 minuta ‘slave’ i osvojite budućeg poslodavca – na Career Speed Dating sudjeluju i MEV-ovci

Prijave studentica i studenata za ovogodišnje izdanje Career Speed Datinga su u tijeku! Događaj će se održati 15. prosinca 2022. godine u online izdanju, a svi zainteresirani za sudjelovanje mogu se prijaviti do petka, 25. studenog 2022. godine. Organizatori događaja, Centar karijera FER-a-a i studentska udruga eSTUDENT, pozivaju vas da se prijavite putem poveznice i maksimalno iskoristite svojih 8 minuta!

Pitate se zašto se prijaviti?

Career Speed Dating jedinstveni je događaji koji će na jednom mjestu – ove godine u online izdanju, povezati studentice i studente te predstavnike poduzeća koji žele upoznati ambiciozne buduće inženjerke i inženjere.

Imat ćete priliku upoznati predstavnike poduzeća kroz osmominutne informativne razgovore.

Ove godine sudjeluje 54 poduzeća podijeljena u 9 skupina koje se razlikuju po stručnim interesima i željenim profilima studentica i studenata. Vaša najveća prednost je što samostalno birate s kojom ćete skupinom poduzeća dejtati ovisno o vašim interesima.

Career Speed Dating sjajna je prilika da usavršite svoje prezentacijske vještine i upoznate predstavnike poduzeća čije vas područje rada zanima.

Uz to, nakon informativnog razgovora dobit ćete, ali i dati, povratnu informaciju na protekli razgovor.

Uzmite stvar u svoje ruke i prijavite se za Career Speed Datingdo 25. studenog 2022. godine! Koje skupine poduzeća mogu biti vaše dejting opcije provjerite na poveznici, a za više informacija pratite službenu stranicu događaja te Instagram, LinkedIn i Facebook profil.

sjever.hr/Facebook MEV
20.11.2022.

Input your search keywords and press Enter.