Now Reading:
OČI SVIJETA UPRTE U KATAR Počinje povijesni Mundijal – kakav plasman predviđate Vatrenima?
Full Article 2 minutes read

OČI SVIJETA UPRTE U KATAR Počinje povijesni Mundijal – kakav plasman predviđate Vatrenima?

Svjetsko nogometno prvenstvo u Kataru različito je od svih dosadašnjih. Prvo je koje se održava na Bliskom istoku, u muslimanskoj  zemlji tijekom zimskih mjeseci, a koje ćemo zbog vremenske razlike pratiti katkad i u jutarnjim satima.

Utakmicom Katara i Ekvadora u 17 sati po hrvatskom vremenu počinje ovogodišnji Mundijal koje traje do 18. prosinca.Svakog dana grupne faze, osim prva dva, igrat će se po četiri utakmice u terminima od 11 do 20 sati po hrvatskom vremenu, prenosi index.hr

Mundijal u Kataru najskuplji je do sada (potrošeno vrtoglavih 220 milijardi američkih dolara na organizaciju), ali i po mnogočemu prvi i poseban. A poseban bi mogao biti i za kapetana vatrenih Luku Modrića koji ima priliku ispisati povijest.  Naime, hrvatski veznjak brani titulu najboljeg igrača prvenstva koju je osvojio na prošlom Mundijalu u Rusiji 2018. godine. Luka je tada postao deseti igrač u povijesti koji je službeno osvojio Zlatnu loptu, a čak sedmi koji je osvojio nagradu, a da njegova momčad nije osvojila naslov prvaka, piše Večernji. 

Vatreni prvu utakmicu u grupi F igraju protiv Maroka u srijedu u 11 sati, 27. studenog u 17 sati odmjerit će snage s Kanađanima, a 1. prosinca u 16 sati s Belgijom.

Kakav im plasman predviđate?

ab/sjever.hr/index.hr/vecernji.hr
20.11.2022.

Input your search keywords and press Enter.