Now Reading:
KK Krapina na domaćem parketu rasturila Novsku i poslala ih kući s minusom od 25 koševa!
Full Article 2 minutes read

KK Krapina na domaćem parketu rasturila Novsku i poslala ih kući s minusom od 25 koševa!

U četvrtom kolu III. HNL Centar košarkaši Krapine na svom su parketu u derbi susretu ugostili Novsku i pobijedili rezultatom 82:57 ( 26:8; 13:14; 20:14; 23:21).

Od prve minute susreta košarkaši Krapine odlično su počeli ne dozvolivši košarkašima Novske da uhvate priključak jer nakon pet odigranih minuta semafor je pokazivao Krapina 16. Novska 0.

U slijedećih pet minuta Krapina je nastavila u istom tempu i uvjerljivo završila prvu četvrtinu sa osamnaest koševa razlike.

Nakon toga iz  minute u minutu igrali su mirno i rutinirano održavajući visoku prednost tako da se na odmor otišlo sa sedamnaest koševa razlike. U drugom dijelu dečki iz Krapine malo su pojačali gas i sigurno vodili da bi  na kraju Novsku poslali kući sa minusom od 25 koševa.

Nakon tri odigrane utakmice, u trećem kolu bili su slobodni, dečki iz Krapine imaju maksimalan učinak od tri pobjede.

Koševe za Krapinu su postigli: M. Dmitrović 12, M. Knezović 14, M. Markočić 4, L. Čizmek 8, D. Strehovec 6, B. Ranogajec, L. Koren 4. F. Đurkan 10, M. Mlinarić 18, F. Križnik, H. Strehovec 3 i F. Petek 3 koša.

U slijedećem kolu Krapinu očekuje gostovanje u Dugom Selu kod istoimene ekipe.
Na kraju susreta odlično popunjena, domaćim navijačima, dvorana Srednje škole koji su sa  oduševljenjem  pozdravili i proslavili pobjedu svojih košarkaša.

Izvor: KK Krapina

www.sjever.hr
20.11.2022.

Input your search keywords and press Enter.