Now Reading:
Veseli prosinac u Prelogu prepun događanja – Zna se i tko će Preložane zabavljati za najluđu noć u godini!
Full Article 2 minutes read

Veseli prosinac u Prelogu prepun događanja – Zna se i tko će Preložane zabavljati za najluđu noć u godini!

U prostoru Gradske vijećnice Grada Preloga održana je konferencija za novinare, na kojoj su gradonačelnik Ljubomir Kolarek, pročelnik Upravnog odjela za gospodarstvo i financije Željko Poredoš te Željko Sokač iz Grada Preloga, predstavili predstojeća događanja na području Grada Preloga.

Posebno su istaknuti Gospodarski forum Grada Preloga 2022., kao i proslava Dana Grada Preloga. Naime, Grad i ove godine organizira tradicionalni susret gospodarstvenika s područja Preloga, pod nazivom „Gospodarski forum Grada Preloga 2022.“. Gospodarski forum Grada Preloga 2022. održat će se 25. studenog (petak) u Hotelu Panorama – DG Sport u Prelogu.

Ovogodišnji Gospodarski forum Grada Preloga sastoji se od dva dijela. U prvom dijelu održat će se nekoliko zanimljivih predavanja i radionica, u suradnji Grada Preloga i partnera. U večernjem dijelu održat će se završna svečanost, uz obraćanje uzvanika te tematsku panel diskusiju. Nakon završne svečanosti slijedi i tradicionalno druženje svih poduzetnika s područja Grada Preloga.

Dan Grada Preloga obilježit će se u utorak, 6. prosinca, brojnim događanjima. U jutarnjim satima položit će se vijenci i upaliti svijeće ispred centralnog križa na groblju u Prelogu, nakon čega slijedi druženje u centru Preloga (Trg sv. Jakoba) za sve građane. U jutarnjim satima, obići će se i neka od završenih gradilišta na području Grada Preloga. Poslijepodne, pak slijedi misa povodom Dana Grada Preloga u Župnoj crkvi sv. Jakoba, polaganje vijenaca na Spomen ploču znamenitim Hrvatima priločke Župe te otkrivanje biste prvog hrvatskog predsjednika dr. Franje Tuđmana i na kraju svečana sjednica Gradskog vijeća Grada Preloga u Domu kulture Grada Preloga.

Brojna su događanja najavljena i za mjesec prosinac. Posebno su istaknuti Božićni sajam, koji će se u organizaciji Turističke zajednice Grada Preloga održati u subotu 17. prosinca. Istog dana, u večernjim satima, u Crkvi sv. Jakoba u Prelogu, održat će se tradicionalni Božićni koncert, koji će ove godine Prelogu predstaviti Ivanu i Mariju Husar. Prelog će u Novu godinu ući uz taktove Zodiac banda, a brojnim događanjima priključio se i Dom kulture, brojnim filmskim predstavama u mjesecu prosincu.

www.sjever.hr
19.11.2022.

Input your search keywords and press Enter.