Now Reading:
ŠTO JE SLJEDEĆE? Nakon tenisica, stigle i Lidl bokserice i to po zanimljivoj cijeni – hoće li Hrvati poludjeti i za njima?
Full Article 1 minutes read

ŠTO JE SLJEDEĆE? Nakon tenisica, stigle i Lidl bokserice i to po zanimljivoj cijeni – hoće li Hrvati poludjeti i za njima?

Nakon što su nedavno u trgovinama pravu pomamu izazvale obične bijele muške tenisice s Lidlovim potpisom, sada bi se isto moglo dogoditi i s novim ponuđenim proizvodom.

Naime, nakon tenisica, u asortimanu Lidla ovih su se dana našle i muške bokserice. I to ne bilo kakve! Naime, za 70 kuna kupci mogu kupiti tri para bokserica s ni manje ni više nego – Lidlovim logotipom, piše Net.hr.

Lidlova nova ponuda komentirala se i na Redditu, a neki od korisnika komentirali su da bi se bokserice mogle prodavati po 10 puta većoj cijeni, kao što je to bio slučaj s tenisicama koje su po oglasnicima dostizale vrtoglavu cijenu.

Neki reditovci negodovali su zbog cijene, a jedan korisnik komentirao je da u Americi uzme tri para Calvin Klein bokserica za 10 dolara, piše Net.hr.

Bilo je i onih koji su se i našalili, poput korisnika koji je napisao:
-Kupujem, nema boljeg kad skineš hlače, a ono Lidl gaće!

Nemojmo se začuditi ako se uskoro u Lidlovom asortimanu nađu i, primjerice, grudnjaci ili tange s njihovim logotipom!

screenshot/lidl katalog
sjever.hr/net.hr
19.11.2022.

Input your search keywords and press Enter.