Now Reading:
Zbog svađe oko parkinga nepoznati muškarac prebio 75-godišnjaka i teško ga ozlijedio – “Glavom mu je udarao u vrata automobila”
Full Article 2 minutes read

Zbog svađe oko parkinga nepoznati muškarac prebio 75-godišnjaka i teško ga ozlijedio – “Glavom mu je udarao u vrata automobila”

nasilje

U ulici Prilaz Vladislava Brajkovića u novozagrebačkom naselju Siget došlo je do fizičkog obračuna između dvojice vozača koji su se posvađali oko parkiranja.

Kako piše Jutarnji list, najprije je došlo do svađe, a potom i do tučnjave između nepoznatog napadača koji je nasrnuo i teško ozlijedio 75-godišnjaka. On je prevezen u KBC Rebro gdje mu se ukazuje liječnička pomoć dok se za napadačem još uvijek traga, a kriminalističko istraživanje je u tijeku.

Od stanara spomenute ulice doznali su kako se šokantna scena odvijala u četvrtak deset minuta nakon 17 sati. Sukob su promatrali sa svog balkona te hitno pozvali policiju, a sve je trajalo oko dvije minute.

– Taj stariji vozač malo je krivo parkirao, recimo, poprijeko. Drugi vozač nije mogao proći pa je nastao verbalni sukob u kojem se stariji muškarac poprilično iznervirao. Pokušao je nekoliko puta pravilno parkirati, ali nije mu uspjelo. To je trajalo nekoliko minuta, nakon čega se i drugi vozač iznervirao, pa je starijeg pokušao natjerati da izađe iz vozila jer će mu on isparkirati i uparkirati automobil. No, 75-godišnjaku to se nije svidjelo – za Jutarnji list su rekli stanari ulice.

Napadač je tada silom izvukao starijeg vozača iz automobila te ga počeo navlačiti po cesti i udarati, a u nekom trenutku je snažno udario njegovom glavom o vrata automobila, piše Jutarnji list.

Foto: ilustracija

www.sjever.hr / www.jutarnji.hr
18.11.2022.

Input your search keywords and press Enter.