Now Reading:
MANIFESTACIJA KOJA SE NE PROPUŠTA „Dani okusa Podravine i Prigorja“ u ugostiteljske objekte donose autohtone delicije
Full Article 2 minutes read

MANIFESTACIJA KOJA SE NE PROPUŠTA „Dani okusa Podravine i Prigorja“ u ugostiteljske objekte donose autohtone delicije

Koprivničko-križevačka županija organizirala je druženje s novinarima na kojem je predstavljen projekt „Dani okusa Podravine i Prigorja“.

Medijima su se obratili Borislav Šimenc, začetnik projekta, župan Darko Koren, ujedno i predsjednik Turističke zajednice Koprivničko-križevačke županije, predstavnici restorana koji sudjeluju u projektu i pomoćnica direktora županijske Turističke zajednice Kristina Sočev.

Sočev je kazala kako se projekt na nacionalnoj razini održava već sedmu godinu, a uključeno je ukupno 11 županija, odnosno regionalnih turističkih zajednica koje financijski podupiru projekt, ali i sve tehničke aspekte.

-Riječ je o trećim “Danima okusa Podravine i Prigorja“, a naša Turistička zajednica pokriva kompletan trošak sudjelovanja u ovom nacionalnom projektu, koji će se provoditi u šest ugostiteljskih objekata na području županije – dodala je Sočev.

Župan je izrazio zadovoljstvo realizacijom projekta, koji će značajno doprinijeti kvaliteti županijske turističke ponude i potaknuti građane da uživaju u autohtonim delicijama.
-Cilj je da se što više ugostiteljskih objekata uključi u projekt i volio bih da se proširi na prostor cijele županije jer doista imamo bogatu ponudu autohtonih jela i pića po kojima smo poznati – smatra župan.

Od 18. do 28. studenoga imate priliku uživati u bogatim okusima koje pripremaju ugostiteljski objekti Podravine i Prigorja, stoga vam savjetujemo da tu priliku i iskoristite.

sjever.hr/kckzz.hr
18.11.2022.

Input your search keywords and press Enter.