Now Reading:
Vozači, pozor! Privremeno se zatvara parkiralište kod varaždinske tržnice
Full Article 1 minutes read

Vozači, pozor! Privremeno se zatvara parkiralište kod varaždinske tržnice

Parkiralište automobila na Trgu bana Jelačića kod varaždinske tržnice bit će privremeno zatvoreno zbog radova, postavljanja senzora i novog iscrtavanja mjesta za parkiranje.

Rok početka izvođenja radova predviđa se za ponedjeljak, 21. studenog 2022. godine, a planirano je da će trajati oko pet dana, ovisno o vremenskim uvjetima.

U navedenom periodu biti će onemogućeno parkiranje vozila na prostoru parkirališta na Trgu bana Jelačića, zbog reorganizacije rasporeda naplatnih parkirališnih mjesta i montaže parkirnih senzora. Riječ je o završnoj fazi realizacije projekta „Uvođenje pametnog prometnog rješenja za inteligentno upravljanje javnim parkirnim površinama Grada Varaždina“.

Grad Varaždin je proveo postupak jednostavne nabave u okviru provedbe projekta sufinanciranog  od strane Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost – razvoj pametnih i održivih rješenja i usluga – „Uvođenje pametnog rješenja za inteligentno upravljanje javnim parkirnim površinama grada Varaždina“ te je s trgovačkim društvom Mobilisis d.o.o. sklopljen Ugovor o nabavi parking senzora.

Nakon završetka radova, iz Grada će izvijestiti javnost o svim ostalim detaljima projekta sufinanciranog sredstvima eurofondova.

sjever.hr
17.11.2022.

Input your search keywords and press Enter.