Now Reading:
Koprivničko-križevačka županija ove godine osigurala sredstva za stotinu studentskih stipendija – objavljena lista reda prvenstva
Full Article 50 second read

Koprivničko-križevačka županija ove godine osigurala sredstva za stotinu studentskih stipendija – objavljena lista reda prvenstva

Nakon sastanka Povjerenstva za stipendiranje studenata s područja Koprivničko-križevačke županije, utvrđena je lista reda prvenstva u 2022./2023. akademskoj godini.

Lista je dostupna na sljedećem dokumentu Lista reda prvenstva.

Podsjetimo Koprivničko-križevačka županija sedmu godinu zaredom provodi model dodjele stipendija iz županijskog Proračuna, a ove je akademske godine broj stipendija u odnosu na prošlu godinu opet povećan, kao i iznos stipendija.

Sukladno županovoj Odluci ove će se godine dodijeliti100 stipendija u iznosu od tisuću kuna mjesečno, odnosno 20 stipendija više nego prošle akademske godine, čime se nastavlja kontinuirani rast ulaganja Županijske uprave u sustav visokog obrazovanja.

Spomenimo kako je ove godine zabilježen i najveći interes za stipendije do sada, pristiglo je 238 prijava od kojih je sukladno propozicijama natječaja odabrano prvih 100 kandidata.

Sve ostale potrebne informacije objavljene su na internetskoj stranici Koprivničko-križevačke županije.

sjever.hr/kckzz.hr
17.11.2022.

Input your search keywords and press Enter.