Now Reading:
Čakovečku bolnicu posjetila prim. Jungvirth – kao voditeljica Pedijatrije, obilježila je značajno razdoblje tog bolničkog odjela
Full Article 50 second read

Čakovečku bolnicu posjetila prim. Jungvirth – kao voditeljica Pedijatrije, obilježila je značajno razdoblje tog bolničkog odjela

Županijsku bolnicu Čakovec posjetila je Marija Hegeduš Jungvirth, uži specijalist pedijatrijske gastroenterologije i prehrane.

Primarijus je bila voditeljica Odjela pedijatrije u razdoblju od 1994. do 2014. te je obilježila bogato i značajno razdoblje za Odjel pedijatrije i zdravstvenu zaštitu djece. Tada su uvedene mnoge nove dijagnostičke metode.

U pratnji ravnatelja bolnice dr. Igora Šegovića te glavne sestre pedijatrije mag. med. techn. Dijane Farkaš obišla je radove u Županijskoj bolnici Čakovec, obnovljen odjel abdominalne i dječje kirurgije, dio odjela radiologije – MR, radove na odjelu pedijatrije.

Prim. Jungvirth je bila zadovoljna viđenim te je djelatnicima bolnice dala vrijedne savjete koji će im pomoći u još boljem zbrinjavanju mališana.

-Na kraju smo pogledali u uređaje za gastroskopiju djece koju je prim. Jungvirth uvela u našu bolnicu, a mi smo nastavili kako nas je naučila. Svi djelatnici odjela pedijatrije su se razveselili i prisjetili se lijepih trenutaka, poručili su iz ŽBC.

sjever.hr/fb-žbč
17.11.2022.

Input your search keywords and press Enter.