Now Reading:
VJEROVALI ILI NE 10-godišnji dječak u dugovima jer majka alkoholičarka ne plaća režije, dobio i tužbu
Full Article 2 minutes read

VJEROVALI ILI NE 10-godišnji dječak u dugovima jer majka alkoholičarka ne plaća režije, dobio i tužbu

Nije svaka majka – majka, u što nas može uvjeriti nevjerojatna, tužna životna priča jednog desetogodišnjeg dječaka.

Dječak Przemek iz Poljske ima samo deset godina i trebao bi preuzeti dugove svoje majke alkoholičarke, piše portal Danas.hr.

Przmek je oduzet majci nakon što se otkrilo da je stan u kojem su živjeli pretvorila u “mjesto za zabavu”, otac mu je mrtav, pa je maleni završio u udomiteljskoj obitelji.

To je tek dio njegove nesretne životne priče. Ponekad je cijelu noć čekao pred vratima stana jer se majka zabavljala, a kako je sam ispričao, ponekad se dogodilo i da tri dana nije imao ništa za jelo.

Sada izlazi na vidjelo još jedan nevjerojatan detalj: dječak je u dugovima. Naime, on je stan u kojem je živio s majkom naslijedio od bake i formalno je vlasnik. Iako ne treba plaćati najamninu, postoje dodatni troškovi koje kao vlasnik stana treba platiti stambenoj zajednici. Međutim, Przemekova majka nikada nije ništa plaćala i sada duguje oko 30.000 zlota (oko 6.400 eura). No, budući da je Przemek vlasnik, dugove bi trebao platiti, a majka odbija napustiti stan, prenosi portal Danas.hr.

U međuvremenu, dugovi i dalje rastu, a stambena zajednica sada je podigla tužbu protiv maloljetnog vlasnika jer kažu, kao vlasnik ima prava ali obaveze.

foto: ilustracija-pixabay
sjever.hr/danas.hr
16.11.2022.

Input your search keywords and press Enter.