Now Reading:
UZNEMIRUJUĆ VIDEO Djevojčica u Zagrebu snimila starijeg muškarca kako je poziva na piće, tražio je i broj njezine prijateljice
Full Article 2 minutes read

UZNEMIRUJUĆ VIDEO Djevojčica u Zagrebu snimila starijeg muškarca kako je poziva na piće, tražio je i broj njezine prijateljice

Zagrebačka policija potvrdila je za portal Zagreb info da ima saznanja o zastrašujućoj snimci nastaloj navodno u Španskom, a koja je posljednjih dana uznemirila Zagrepčane. Naime, jedna je djevojčica mobitelom snimila razgovor sa starijim muškarcem koji ju poziva na piće, a onda od nje traži i broj njezine prijateljice.

Kako se čuje na video snimci, na kojoj djevojčica snima tlo i noge muškarca, najprije ju je pitao u koji razred ide, a onda joj je rekao i da on ”ima dečke tu u školi”, ali ne zna joj reći u kojoj.

Pitao ju je kako je, a onda joj ponudio da odu na piće.

– Kad ćemo otići na piće? Na sok neki, kavicu – rekao joj je, na što mu je djevojčica odgovorila: “A nemojte”.

Nakon toga upitao ju je zašto ne, te joj ponudio da odu i na kolače ili koktel. Tu nije stao, već ju je tražio da mu da broj svoje prijateljice.

– Trebam nju. Pa možeš mi dati njezin broj? Pitaj ju, pa ako ti ona kaže da mi daš onda… – rekao joj je stariji muškarac.

Video možete pogledati na linku.

Foto: ilustracija

www.sjever.hr / www.zagreb.info
16.11.2022.

Input your search keywords and press Enter.