Now Reading:
TOP PODRAVSKA DOGAĐANJA U HRVATSKOJ Manifestacije Renesansni festival i Picokijada dobile rekordnih 480 tisuća kuna
Full Article 1 minutes read

TOP PODRAVSKA DOGAĐANJA U HRVATSKOJ Manifestacije Renesansni festival i Picokijada dobile rekordnih 480 tisuća kuna

Turistička zajednica Koprivničko-križevačke županije kandidirala je manifestacije Renesansni festival 2022. i Picokijada 2022., koje spadaju među TOP događanja na državnoj razini, na Javni natječaj za dodjelu sredstava za projekte regionalnih turističkih zajednica na turistički nedovoljno razvijenom području i kontinentu u 2022. iz Fonda za turistički nedovoljno razvijena područja i kontinent, koji je bio raspisan od strane Hrvatske turističke zajednice.

Inicijativom i zalaganjem županijske Turističke zajednice, koja je prepoznala vrijednost i turistički potencijal ovih manifestacija, svakoj od njih odobrena je financijska potpora u iznosu od 240 tisuća kuna (ukupno 480 tisuća kuna).


Župan Darko Koren, kao predsjednik županijske Turističke zajednice u prisustvu pomoćnice direktora županijske Turističke zajednice Kristine Sočev, potpisao ugovore o partnerstvu s organizatorima spomenutih manifestacija, direktorom Turističke zajednice grada Koprivnice Renatom Labazanom i direktorom Turističke zajednice grada Đurđevca Marijom Fučekom, temeljem kojih će se isplatiti odobreni iznosi potpora.  

Spomenimo i kako je županijska Turistička zajednica županije prijavila ukupno pet projekata na navedeni Javni poziv, a ove je godine odobrena najveća potpora dosad za Picokijadu i Renesansni festival.

sjever.hr/kckzz.hr
16.11.2022.

Input your search keywords and press Enter.