Now Reading:
Počinje izgradnja društveno-vatrogasnog doma u Kamenici – projekt vrijedan oko 6,5 milijuna kuna
Full Article 1 minutes read

Počinje izgradnja društveno-vatrogasnog doma u Kamenici – projekt vrijedan oko 6,5 milijuna kuna

Na mjestu na kojem će uskoro početi radovi na izgradnji društveno-vatrogasnog doma u Kamenici, potpisan je ugovor koji označava početak izgradnje ovog za Kamenicu i okolicu izuzetno važnog objekta.

Riječ je o prvoj fazi izgradnje u okviru koje će biti izgrađena donja ploča s temeljima i tako stvoreni preduvjeti za nastavak gradnje doma u narednim fazama. Vrijednost ugovorenih radova je 706.940 kuna, a izvest će ih građevinski obrt Andrije Grabara s kojim je ugovor o izgradnji doma, njegove prve faze, potpisao gradonačelnik Marijan Škvarić.

-Znajući potrebe Kamenice, Grad Lepoglava kreće u ovaj projekt koji će osigurati prostor u kojem će njeni mještani moći organizirati društvene aktivnosti, ali i u kojem će svoj novi dom naći kamenički vatrogasci koji zaslužuju biti smješteni u objekt koji zadovoljava sve njihove potrebe. Ukupna procijenjena vrijednost projekta izgradnje doma u Kamenici iznosi oko 6.5 milijuna kuna – istaknuo je gradonačelnik Škvarić.

-Zahvaljujući ovom domu Kamenica će postati bogatija za brojne sadržaje, koje zbog nedostatka prostora nismo mogli organizirati – rekao je prigodom potpisivanja ugovora Zorislav Rodek, predsjednik Mjesnog odbora Kamenica i Dobrovoljnog vatrogasnog društva Kamenica.

sjever.hr
16.11.2022.

Input your search keywords and press Enter.