Now Reading:
Nastavak hvalevrijednih humanitarnih aktivnosti: zahvaljujući donaciji Mladeži HDZ-a opremljen dječji kutak u ambulanti u Maruševcu
Full Article 2 minutes read

Nastavak hvalevrijednih humanitarnih aktivnosti: zahvaljujući donaciji Mladeži HDZ-a opremljen dječji kutak u ambulanti u Maruševcu

Kako bi obradovali tamošnje mališane i barem im malo olakšali posjet liječniku, članovi Mladeži HDZ-a Varaždinske županije i Općine Maruševec zajedničkim su snagama opremili dječji kutak u nedavno obnovljenoj ambulanti u Maruševcu. Njihovo priopćenje prenosimo u cijelosti:

Riječ je o nastavku hvalevrijednih humanitarnih aktivnosti koje Mladež HDZ-a provodi tijekom čitave godine, a sve kako bi pomogli svojim najpotrebitijim sugrađanima i izmamili osmijehe na njihova lica. Tako su ovih dana donacijom igračaka, slikovnica, bojanka, bojica i drugog pribora koji će najmlađima olakšati posjet liječniku, opremili dječji kutak u ambulanti u Maruševcu.

– Mladež HDZ-a osim političkog djelovanja, veliku pažnju posvećuje društvenom i humanitarnom angažmanu, a ovog smo puta odlučili obradovati naše najmlađe sumještane i to donacijom stvari zbog kojih će im odlazak k našim vrijednim liječnicima biti ljepši i zabavniji, a vrijeme koje provedu u čekaonici kraće – rekla je Dorotea Bosak, članica Predsjedništva Mladeži HDZ-a Varaždinske županije i predsjednica Mladeži HDZ-a Općine Maruševec.

Donaciju su uručili članovi Mladeži HDZ-a Općine Maruševec na čelu s predsjednicom Doroteom Bosak te Varaždinske županije na čelu s predsjednikom Tinom Jurakom. Uručenju je prisustvovala i predsjednica Mladeži HDZ-a Općine Vinica Melani Gavrić koja je zahvalila članicama i članovima koji su prikupivši ove donacije još jednom pokazali veliko srce i društvenu odgovornost, kao i zdravstvenim djelatnicima koji mještanima ovog kraja kontinuirano pružaju potrebne zdravstvene usluge i svojim radom doprinose povećanju njihove kvalitete.

Dodajmo i da će Mladež HDZ-a i ove zime nastaviti s provođenjem tradicionalnih humanitarnih aktivnosti. Naime, predsjednik Mladeži HDZ-a Varaždinske županije Tin Jurak najavio je kako će već tradicionalno uoči Božića pomoći svojim najpotrebitijim sugrađanima i to donacijom Socijalnoj samoposluzi Kruh sv. Antuna u Varaždinu, a kao ni prijašnjih godina neće zaboraviti ni napuštene životinje, pa će donacijom hrane Udruzi „SPAS” i njima olakšati nadolazeću zimu.

www.sjever.hr
16.11.2022.

Input your search keywords and press Enter.